MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie dania zacznij od zrobienia ziołowego masła....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity kotlet de volaille. Polecamy prosty przepis na popisowe danie obiadowe. Kotlety są soczyste i bardzo aromatyczne

Kotlety de volaille. Krok 1

Przygotowanie dania zacznij od zrobienia ziołowego masła. Weź sporą ilość masła i pęczek natki pietruszki. Jeśli lubisz ostrzejsze smaki, to możesz dodać także ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę.

Zobacz również

Ponad 200 pruszczan z dyplomami, nagrodami i wyróżnieniami. Tak było dziś w Pruszczu!

Ponad 200 pruszczan z dyplomami, nagrodami i wyróżnieniami. Tak było dziś w Pruszczu!

W zakopiańskich Kuźnicach powstaje pomnik Kurierów Tatrzańskich

W zakopiańskich Kuźnicach powstaje pomnik Kurierów Tatrzańskich

Polecamy

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Kontuzja sportowców i ludzi aktywnych. Zmaga się z nią Robert Lewandowski

Ta kreacja przykuwa oko. Oto sukienka, która musi się znaleźć w twojej szafie

Ta kreacja przykuwa oko. Oto sukienka, która musi się znaleźć w twojej szafie

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca